Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LexiconSanfor®


Stof fremstillet af 100 % bomuld og bomuldsblandinger kan betegnes Sanfor, når tekstilets etiket viser, at det ikke krymper og ikke ændrer facon.

Skærebeskyttelsesklasse 1


Skærebeskyttelsesbukser beskytter benene mod skader, når du arbejder med kædesaven. Testet i henhold til EN 381-5, skærebeskyttelsesklasse 1, form A, beskytter bukserne ved en kædehastighed på op til 20 meter per sekund på de udsatte steder.

schoeller®-dynatec


schoeller®-dynatec er et højteknologisk materiale, som oprindeligt blev udviklet til brug inden for motorsport. Motorcykelbeklædning skal være slidstærk, rivestærk, temperaturbestandig og sikre ved styrt. schoeller®-dynatec er desuden robust, vand-, snavs- og olieafvisende, let at holde og ekstrem holdbar.

3M Scotchlite™


Særdeles godt lysreflekterende materiale fra 3M, som anvendes af forskellige producenter til påsætning på arbejdsbeskyttelsesbeklædning Disse applikationer øger den passive sikkerhed.

SILVERFRESH


Med high-tech funktions fibre fra sportens verden opnås en optimal klimaregulering af kroppen.

Softshells


Betegnelser som blød, elastisk, stor bevægelsesfrihed, vindtæt og utrolig stor åndbarhed beskriver softshell optimalt. Softshell er en mellemting mellem en fleecejakke og en vejrbeskyttende jakke. Softshell er væsentlig mere vindtæt (og dermed også varmere) end fleece, ikke 100 % vandtæt som fx en vejrbeskyttende jakke. Derimod har den (og det er afgørende) en langt bedre åndbarhed! Softshell forener det ydre og det mellemste beklædningslag i et og samme produkt, er ekstremt let og holder også til større belastninger.

SRA, SRB, SRC/SR


Minimumforudsætninger for certificering af arbejds- og sikkerhedssko er skridsikring iht. SRA, SRB eller SRC/SR.

SRA: Skridsikre på keramikfliser

SRB: Skridsikre på stålplader og glycerin

SRC/SR (SRA + SRB): Skridsikre på keramikfliser, stålplader og glycerin

Stabiliserende


Det stabiliserende element af kunststof sikrer ved alle ATC-sko stabilitet for leddene og modvirker uheldige vrid af leddene.

SympaTex®


Vindtæt, vandtæt, åndbar.

SympaTex® er en speciel vejrbeskyttelsesmembran uden porer, der er forarbejdet i nogle Strauss-sko. Skoene er dermed pålideligt vindtætte samt vandtætte og er særdeles åndbare. Funktionsmembranen fungerer som en anden hud og transporterer fugt fra foden væk udad. SympaTex®-membranen garanterer sin effekt selv ved høj kropsaktivitet og sørger for et optimalt fodklima. ran).

SympaTex® waterproof


Den lukkede hydrofile membran sørger for 100 % beskyttelse mod indtrængning af vand. Takket være den poreløse og homogene struktur trænger vinden ikke igennem og forhindrer på den måde, at fødderne bliver kolde. Vanddamp transporteres ud. Materialet er således vandtæt, vindtæt, åndbart og desuden ekstremt smidigt, slidstærkt og har lav vægt.

Synthetic


Hovedmaterialet polyester


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..