Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LexiconØstrigske norm Z 1259


Den østrigske norm Z 1259 er en national norm, der udelukkende finder anvendelse i Østrig, og som omhandler det samme som den tyske DGUV-bestemmelse 112-191 om tilpasning af ortopædiske arbejds- og sikkerhedssko.

Sikkerheds- og arbejdssko hører ifølge loven til de personlige værnemidler (PSA), er underlagt en EU-typeafprøvning og skal være mærket med CE-mærkning. Efterfølgende ændringer fx grundet ortopædiske indlæg eller tilpasninger kræver en lignende certificering, for at normen også herefter overholdes.

Arbejds- og sikkerhedssko fremstillet iht. den østrigske norm Z 1259 kan forsynes med ortopædiske indlæg, der har den samme type mærkning og anden form for ortopædisk tilpasning.

Arbejds- og sikkerhedssko certificeret iht. til den østrigske norm Z 1259 skal have opnået skridsikkerheden defineret i SRC, ¾ indlæg må ikke anvendes.

Organic Cotton


En stor del af vores shirts og undertøj fremstilles af økologisk bomuld. Kravene til dyrkningen af økologisk bomuld er meget strenge. I modsætning til konventionel bomuldsdyrkning må der ikke bruges fx kemiske pesticider og kunstgødning. Selve bomuldsplanten må heller ikke ændres genetisk. Bønderne kan takket være organisering i kooperativer sælge deres bomuld til mere stabile priser, der er uafhængige af spekulationen i råstoffer. Disse produkter er markeret med etiketten ORGANIC COTTON.

OrthoLite®


  • høj åndbarhed
  • vedvarende elasticitet
  • antibakteriel & skridhæmmende
  • langtidsholdbar støddæmpning

Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..