Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LexiconPara-Aramide (AR)


100 % aramid

Ekstremt slidstærke materialer med stor rivstyrke og modstandsdygtighed. De finder anvendelse på særligt udsatte steder. Kevlar® er fremstillet af aramid-tråde, der er fremstillet som en materialeblanding med nylon. Aramid-tråde hindrer misfarvninger og forbliver altid hvidgule.

PIMA COTTON - BEST QUALITY


PIMA COTTON er en meget fin bomuld af fremragende kvalitet. Dens årlige andel af den globale høst udgør maksimalt 3 %. Inden for tekstilindustrien og -forarbejdning skelner man primært bomuld efter dens stapellængde (fiberlængde). Jo længere en bomuldsfiber er, jo højere kvalitet har den. Den bedste kvalitet med en fiberlængde fra 32 mm anvendes hos engelbert strauss til disse produkter.

Polyamid (PA)


100% polyamid

Polyamid er ligesom polyester er meget universelt kunststof fiber til brug udendørs. Det har en særdeles høj riv- og slidstyrke, er fleksibelt og optager kun ca. 4% af sin egen vægt i vand. Dertil kommer at man kan påføre det belægninger, fx. af polyuretan.

Polyester (PES)


  • af rene kunstfibre
  • let at holde, meget slidstærkt
  • optager kun væske svarende til 0,5 % af egenvægten
  • hurtigttørrende
  • holder faconen
  • høj UV- og ældningsstabilitet

Det er i første omgang disse egenskaber, der betyder, at polyester finder anvendelse til arbejdstøj. Disse allround-kunstfibre er hurtigtørrende, krøller stort set ikke og holder faconen også efter mange ganges brug og vask. Fordi det tørrer hurtigt, bruges polyestergarn tit til funktionsbeklædning, bl.a. til sportstøj. Tekstiler af polyester er lysægte og vejrbestandige, de er slidstærke og robuste og er meget velegnede som fyldmateriale til arbejdsjakker, da de holder på varmen.

Polypropylen (PP)


Denne kunstfiber optager mindre vand end andre naturlige eller syntetiske fibre. Dermed tørrer polypropylen hurtigere end andre polyesterfibre.

Derfor er denne form for fibre særligt velegnede til fremstilling af funktionsundertøj.

Polyuretan (PU)


100 % polyuretan

Syntetisk materiale til vandtætte belægninger af høj kvalitet. Det bevarer sine egenskaber i lang tid, syningerne forsegles med tape, og også i kulden forbliver de fleksible. Inden for skoproduktion bruges polyuretan som et let, solidt materiale til mellemsåler og til en slidstærk belægning på læder.

Polyvinylchlorid (PVC)


En af de ældste former for kunststof, der på grund af sine egenskaber (resistent mod de fleste kemikalier, meget vanskelig at antænde, stort set intet fugtoptag, god varmeisolering) i lang tid har fundet anvendelse inden for mange forskellige områder, fx som vandafvisende belægning på andre tekstiler.

Poly-Cotton


Poly-cotton er et blandingsstof af polyester og bomuld, der har et højt indhold af polyester. Målet med produktionen af blandingsstoffer er at kombinere udgangsstoffernes positive egenskaber. Inden for arbejdstøj bruges der ofte blandingsstoffer af polyester og bomuld. Disse foretrukne materialer forener fordelene ved de syntetiske og de naturlige fibre, og resultatet er kraftige, behagelige stoffer, der er lette at holde. Fordelene ved et højt indhold af polyester er primært den lange levetid, og at stoffet er nemt at holde.

PrimaLoft®


PrimaLoft® er utroligt blød og let og har fremragende vandafvisende egenskaber. Selv under ekstreme vejrforhold holder PrimaLoft®-produkterne dig tør og varm. Den patenterede, ultrafine mikrofiberstruktur holder på kropsvarmen og virker energibesparende.

ProViscose®


Kan optage store mængder fugt, opsuger den og leder den kontrolleret videre til næste lag. På den måde undgår man, at fugten hober sig op. Således opstår der et behageligt kropsklima.

PUR-To-lag sål


Elastisk og blød gang takket være det integrerede bløde komfortlag. Slidstærk takket være det kompakte skumlag yderlag. Gode skridhæmmende egenskaber. Varmebestandig op til 140 °C. Kuldestabilitet op til –25 °C. Olie-, benzin- og syreresistent.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..