Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LeksikonHACCP


HACCP har siden januar 2006 været en vigtig bestanddel af hygiejnebestemmelserne for fødevarer. HACCP er en forkortelse for Hazard Analysis Critical Control Point-konceptet. Det er baseret på de allerede eksisterende hygiejnebestemmelser og har til formål at kunne identificere betydende sundhedsfare i forbindelse med fødevarer, at kunne vurdere dem og kontrollere dem. Det er virksomhedernes opgave at opfylde disse opgaver.

High Loft


High Loft betegner materialer til foring af blød, langluvet fleece, der har en fremragende varmeisolering. Luftmellemrum i stoffet holder på varmen og isolerer på den måde mod udefrakommende kulde.

Hulfibre


Hulfibre er overbegrebet for røragtige PES-fibre. På grund af disse fibres rørform opnås der ved lav vægt relativt store hulrum, hvor luftindholdet sørger for bedre isolering end ved uldfibre. Hulfibre bruges ofte i form af vattering til isolering. Se også Thinsulate®.

Begrebet hydrofil/hydrofob stammer fra græsk og betyder noget i retningen af vandelskende, vandtiltrækkende og vandskyende, vandafvisende.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..