Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

Lexicon CCambrelle


Denne betegnelse står for softfleece af 100 % PA, som er ekstremt slidstærk og kan optage store mængder fugt, tørrer hurtigt og holder faconen. Inden for arbejdsbeskyttende beklædning finder Cambrelle derfor ofte anvendelse som for i sko.

Canvas


100 % bomuld

Særdeles solid, slidstærk bomuld som fladvævet stof. Vi anvender det i forskellige udgaver til beklædning og tilbehør.

Clima Concept


Med e.s. clima concept vælger du det optimale varmeniveau afhængigt af fysisk aktivitet. e.s. funktionssokker sørger for skræddersyede løsninger til alle varmeniveauer.

Comfort 12


Foden:
Fodsålen er forsynet med et fedtlag, som dæmper stød, og som har en polstrende virkning, især på hårde underlag.

Hyppig fodlidelse:
Hælspore er en smertefuld sygdom i hælbenet, som kan opstå på grund af overanstrengelse af senerne. Denne sygdom kan forebygges ved brug af “Comfort12” Energy-indlægssålen . Den aflaster leddene og forebygger slid og træt hed.

Sålen gør hele forskellen:
Den stødabsorberende indvendige sål er oprindeligt udviklet til ortopædisk fodtøj.
COMFORT12-Energy- indlægssålen forebygger trætte fødder og slidte led. Derudover får du en enestående behagelig fornemmelse, både når du går og står.

Coolmax®


100 % polyester

Kunstfiber udviklet af Von DuPont™ med fire fine yderkanaler. Takket være denne specielle konstruktion har fibre af Coolmax® en 20 % større overflade end almindelige fibre med rundt tværsnit. Dermed kan der optages mere fugt, der ledes væk fra kroppen til stoffets yderside. Selv når du sveder meget, føles materialet Coolmax® tør på huden. Det tørrer hurtigt, er dejligt blødt, hudvenligt og holder faconen

CORDURA®


7 x mere slidstærk end bomuld! CORDURA® er robust og vandafvisende og egner sig optimalt til forstærkning på udsatte steder (fx på knæene). Takket være polyamidfibrenes unikke vævning er materialet CORDURA® utrolig slidstærkt samtidig med, at det er meget blødt. CORDURA® bevarer sin fleksibilitet - de forstærkede områder har meget lang holdbarhed.

CORDURA-Bomuld-Blanding


God slidstyrke og høj komfort under brug

En blanding af behagelig bomuld og slidstærkt Cordura®.

Ca. 500.000 gange tåler dette robuste materiale at blive skuret, det er 7 gange så meget som en blanding af bomuld og polyester. Samtidig udmærker stoffet sig ved at være særdeles behageligt at have på. Blandinger af bomuld og Cordura® er modstandsdygtige, robuste og behagelige.

CORDURA®NYCO


BEHAGELIG – SLIDSTÆRK – RIVFAST

Et slidstærkt stof: Oprindeligt udviklet som en robust og samtidig let komfortløsning til militæret. Det helt særlige er sammensætningen af fibre: En høj andel af bomuld kombineret med T420 nylon forbinder komfort med høj slidstyrke. Til beklædning, der er maksimalt robust og samtidig behagelig at have på.

Cotton Elasthan


Blandingsstof af bomuld og elastan er et naturprodukt. Det er blødt og behageligt at røre ved, hudvenligt og har en evne til at suge store mængder fugt. Bomuld er i sin naturlige form ikke særligt fleksibel. Elastan er derimod meget fleksibel. Bare 2 % elastan giver større bevægelsesfrihed og formstabilitet. For at sikre en god bevægelsesfrihed, når vores arbejdstøj er i brug, kombineres elastan med bomuld. Derved bliver arbejdstøj af bomuld ikke alene mere fleksibelt, det krøller også mindre, tørrer hurtigt og er farveægte – også efter mange ganges vask. Cotton elastan hører dermed til de blandingsstoffer, der forener fordelene ved bomuld med elastans funktionelle egenskaber.

COTTON touch


Det er beklædning, der beskytter mod vind og vejr, og som samtidig føles som bomuld i brug. Den vandfaste voksbelægning får helt enkelt regn og sne til at prelle af, beskytter mod vind og mod indtrængning af snavs. Samtidig støjer cotton touch modellerne mindre og er bløde at føle på. Her forbindes beskyttelse mod vejr og vind med komfort på topniveau.

Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..