Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LexiconFIBERtwin®


High-tech strik er behageligt at gå med. Med fokus på maksimal komfort under brug er FIBERtwin® high-tech tekstiler specielt udviklet til det inderste og mellemste lag tøj. Høj åndbarhed og de bedste varmende egenskaber – det er det, FIBERtwin® står for.

FIBERtwin® BASIS


Det er effektive produkter til hurtig optagelse og bortledning af fugt. Huden holdes tør og frisk, selv under hårdt fysisk arbejde – for maksimal komfort!

FIBERtwin® clima-pro


Funktionsstærkt letvægtsmateriale for maksimal klimakomfort.
Det særlige er anvendelsen af forskellige typer tråd til yder- og indersiden. Den ruede indvendige tekstur skaber mange små kontaktpunkter på huden, og dermed optages fugten hurtigt og transporteres bort. På den glatte yderside fordeler fugten sig over en stor flade og fordamper derfor meget hurtigt. Idet vinden kan trænge igennem udefra, sørger FIBERtwin® clima-pro produkter for optimal cirkulation af kropsvarmen og for frisk luft.

 • Holder huden tør og frisk
 • Transporterer fugt hurtig og effektivt bort
 • Ekstremt åndbar, tørrer hurtigt
 • Føles meget behagelig på huden

FIBERtwin® MERINO


Ingen sved – ingen lugt!

Merinould stopper bakteriedannelsen og den forbliver dermed lugtneutral.
Den specielle fiberstruktur varmer, når det er koldt og virker kølende, når det er varmt – helt naturligt!

 • Vedvarende lugthæmmende
 • Klimaregulerende
 • Optimal fugttransport
 • Yderst åndbare
 • ekstremt hudvenlige med naturfibre
 • Naturlig elasticitet
 • svært antændeligt

FIBERtwin® ISOLATION


Produkter fra FIBERtwin® ISOLATION-familien står for maksimal varmeisolering og fremragende åndbarhed. En enestående overfladestruktur og fibre med åbne porer, som holder på kropsvarmen, sørger for permanent varmebalance: klimatiserende frisk luft udefra, behagelig varme indefra - for bedst mulig klimakomfort

 • Optimale varme- og isoleringsegenskaber
 • Høj åndbarhed
 • Hurtigt tørrende
 • Forskellig materiale- og overfladekonstruktion

FIBERtwin® soft touch


Velbehag med funktion

Absolut professionel komfort, bedste klimaudveksling: de funktionsstærke FIBERtwin® soft touch produkter opleves ekstremt behagelige på huden. Med sin høje åndbarhed lagrer den varme og leder fugten udad. Særdeles behagelig! Særdeles komfortabel i brug.

FIBERtwin® high-loft


Varmeisolering på et helt nyt niveau. FIBERtwin® high-loft – det er udelukkende ekstremt højluvede stoffer til et maksimeret varmetil-vægtforhold og bedste åndbarhed. Den enestående, åbne maskekonstruktion tillader en høj grad af cirkulation og bedste varmelagring. Takket være den lave materialetæthed reduceres vægten samtidigt, og komprimeringen øges.

FIBERtwin® thermo stretch


Ren varme ved fuld bevægelighed!

Højelastisk, glat udvendig og varm indvendig. Thermo stretch funktionsmaterialer sørger for en fremragende varmefølelse, også ved lave udendørstemperaturer.
Fleksibelt stretchmateriale, åndbart og hurtigt tørrende – FIBERtwin® thermo stretch giver fuld funktion ved fuld arbejdspower!

FIBERtwin® therma-plus


Highly breathable, fast-drying. The FIBERtwin® therma-plus premium fleece allows freedom of movement and offers the best possible heat storage whilst still being lightweight. The advantage is in the high level of breathability and fast drying. Air is stored and heat is retained, without weighing the wearer down.

FIBERtwin® thermaflor


Lækkert blødt og lunt materiale, der er gjort stærkt! Materialer med FIBERtwin® thermaflor er særdeles bløde og lune indvendigt. Udvendigt udmærker de sig ved en glat, elastiske overflade.
Med den specielle tryk- og væveteknik er FIBERtwin® thermaflor-materialer udvendigt mere modstandsdygtige og slidstærke end sammenlignelige mellemlag.

 • hurtigttørrende
 • vindafvisende
 • bedste opbevaring af varmen

Fidlock®


Sikkert og hurtigt at lukke, supernemt at betjene: Fidlock® er et innovativt magnet-lukkesystem, der på mange måder gør det daglige arbejde nemmere. Magnetlukkesystemet trækker automatisk låsen i den rigtige position – derved er en hånd altid er fri til arbejdet! Systemet anvendes i forskellige Strauss-produkter som eksempelvis bælter, værktøjslommer og arbejdssko. Den store fordel: Takket være betjening med en hånd kombineret med hurtig, nem lukning hører besværligt fumleri fortiden til.

Flanell


100% bomuld

Fleece


100 % polyester.

Fleece er det absolutte funktionsmateriale til beskyttelse mod kulde. Stoffet er skabt af fine polyesterfibre og fremstilles primært med en blød overflade.

Dermed er fleece meget behagelig i brug og lækker at have på. Fleece holder dig varm, er meget let, tørrer hurtigt og er let at vaske. Dog har fleeceprodukterne på markedet meget forskellige tekniske egenskaber og har meget forskellig levetid. Ved brug af de samme materialer er tyk fleece varmere end tyndere fleece.

FLEXBELT®


FLEXBELT® comfort technology: Den behagelige bukselinning med stor indbygget fleksibilitet. Den sikrer høj komfort og stor bevægelsesfrihed.

FLEXBELT® 300 Fleksibel talje


Talje med FLEXBELT® 300 -teknik giver bukserne en fremragende pasform over hofterne, ligesom når du bruger bælte, samtidig med at du har optimal bevægelsesfrihed. Kan vaskes ved 60° C. En god blanding med D90 STRETCH-materialer.

FLEXFIT®- gummibånd


Takket være det originale FLEXFIT®- gummibånd passer caps til enhver hovedform og er behagelige at have på.

Flexi-Stretch


Flexi-stretch kan strækkes over 100 %, hvilket giver en optimal bevægelsesfrihed. Hvis skarpe genstande skulle stikke huller i materialet, udvides hullerne ikke takket være den ekstreme rivebestandighed. Derudover er Flexi-stretch vandtæt, vindtæt og meget let for optimal komfort.

Materiale: 100 % polyester med PU-belægning.

Form A


Personer, som arbejder inden for skov- og træarbejde, skal som minimum bruge skærebeskyttende bukser form A under arbejdet. Denne formbetegnelse beskytter forsiden af benene fra hoften og ned til anklerne og til en vis grad også inder- og ydersiden af benene.

4-Way-Stretch


Kombineret med 4-vejs stretch, elastisk i alle retninger.

FPA anerkendt


Testen omfatter tekniske målinger, afprøvninger i skovbrug og anden praktisk brug. Hvis resultaterne er positive, bliver produktet "FPA-godkendt" af testudvalget.

Funktionsbeklædning


Under begrebet "funktionsbeklædning" forstås beklædning, der på grund af sine egenskaber sørger for vejrbeskyttelse, klimakomfort, varme og/eller isolering samt for, at fugt transporteres bort fra kroppen. Funktionsbeklædning består for det meste af blandingsstoffer eller syntetiske materialer, fordi bomuld optager alt for megen fugt og derfor ikke passer ind i "lag-på-lag princippet". Du finder en oversigt over vores produkters basislag, isoleringslag, varmelag og vejrbeskyttende lag under "Funktionsbeklædning".

Funktionsbeklædning Basislag


Basislaget er placeret direkte på huden og sørger især for at holde kroppen tør. Det optager hurtigt sved og transporterer den effektivt bort, væk fra kroppen. Den direkte afgivelse til det næste lag er afgørende for det ideelle basislag.

Funktionsbeklædning Varmelag


Varmelag blokerer for indtrængning af vind, hvorved afkølingen af kroppen og især musklerne forhindres. Varmelaget holder på kroppens varme og samtidig ledes fugten ud til de næste lag.

Funktionsbeklædning Vejrbeskyttelseslag


Det vejrbeskyttelseslag beskytter imod indtrængning af vand, holder vind, regn, sne, tåge - kort sagt vejrpåvirkninger af enhver art - borte fra kroppen. Samtidig transporterer det fugten fra de underliggende lag ud til overfladen, hvor den fordamper.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..