>
Menu Products
da en
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison

LexiconEAZYFIT® comfort technology


  • Meget komfortabel med ny taljeudformning
  • Elastisk i begge sider efter „harmonikaprincippet"
  • Meget fleksibel talje
  • Sidder godt og behageligt ved alle bevægelser
  • Her er der ingenting, der trækker eller strammer, selv ikke under hårde arbejdsbetingelser
  • Meget bekvemme i sportsligt, moderne look

EAZYFIT® CLIMATE


Komfort og fleksibilitet efter harmonikaprincippet!

Meget rummelig facon med ekstra plads til bevægelse ved skuldre og ryg. Følger enhver bevægelse og tilpasser sig ideelt til forskellige skulderbredder. Fine mikroporer sørger for forbedret cirkulation og en behagelig klimaoplevelse.

Elastan (EL)


Elastantråde er meget smidige og kan strækkes til op til 7 gange deres oprindelige længde. Herefter trækker de sig sammen igen til normal længde. Elastan blandes som regel med andre fibre for at bedre elasticiteten. Elastans funktionelle egenskaber gør dette materiale af meget høj kvalitet særlig velegnet til sportsbeklædning: Det tørrer hurtigt, sidder perfekt og holder faconen. Det er de egenskaber, som også arbejdstøj skal have. Elastan sørger for, at vores arbejdstøj holder faconen og følger alle vores bevægelser. Kombinationen af bomuld og elastan giver garanti for fleksibilitet og velvære. Bomuldens naturlige fordele – den er blød, hudvenlig og kan opsuge megen fugt – suppleres med elastan, der er elastisk og bevirker, at tekstiler af bomuld ikke krøller, gør dem lettere og tørrer hurtigere.

Vask: Stoffer, der indeholder elastan, skal vaskes med et skånsomt vaskemiddel. Læs vaskeanvisningerne på etiketten, før du lægger tøjet i tørretumbleren eller stryger det.

Elastomultiester (EME)


Syntetisk fremstillede fibre med meget stor elasticitet

Elastomultiester er en betegnelse for elastiske, smeltespundne bi-komponentfibre. De enkelte fibre er sammensat af to forskellige endeløse fibre, der så igen består af to forskellige polyesterpolymerer. Denne specielle sammensætning bevirker, at tøjet bliver utroligt elastisk, og at det vender tilbage til dets oprindelige facon efter brug. Stoffets meget store stabilitet, at det er praktisk taget krympefrit, har stor rivstyrke, og at det er nemt at vaske og stryge betyder, at tekstiler med elastomultiester har rigtig mange fordele. Især inden for hotel- og restaurationsbranchen og inden for sundhedssektoren satser vi på arbejdstøj med indhold af elastomultiester.

ELTEN-AIR-Flex


ELTEN AIR-FLEX er et populært og veludviklet isoleringssystem, der især ved og omkring hælen sørger for optimal stødabsorbering. Samtidig forebygger systemet slid på led og ryg.

ELTEN AIR-Stabiliseringssystem til hælene


Stabiliseringssystem til hælene

Systemet giver optimal støtte og energiabsorbering for foden takket være en stabil stødabsorbering ved hælen. Det mindsker energiforbruget under gang, sørger for, at foden udfører en jævn rullende bevægelse og hjælper med til at stabilisere, når du træder forkert. Derved forbedres fodens afsæt, og du går mere stabilt, især når du går på ujævnt underlag.

EN 343:2003


Vejrbeskyttelse er en af de centrale egenskaber ved arbejdstøj af høj kvalitet. Målet er vedvarende beskyttelse mod ugunstige vejrforhold på den konkrete arbejdsplads. Samtidig er levetid og slidstyrke også afgørende for at opfylde de særlige krav, der stilles på den konkrete arbejdsplads i dagligdagen. Certificeringen iht. DIN EN 343:2003 udgør derfor målestokken for vejrbeskyttende beklædning hos engelbert strauss. mere information

EN 381-5 skærebeskyttelsesklasse 1 Form A KWF testet af professionelle og PFA-godkendt


EN 381-5 skærebeskyttelsesklasse 1 Form A KWF testet af professionelle og PFA-godkendt

e.s. beskyttelsestøj iht. EN 381-5 beskytter brugeren mod skader på benene som følge af snit med håndført kædesav.

EN 381 definerer de særlige krav til beskyttelsestøj til brugere af en håndført kædesav, del 5 behandler de specifikke krav for benbeskyttelse.

Skærebeskyttende beklædning er klassificeret iht. kædens hastighed, som brugeren beskyttes mod. Skærebeskyttelsesklasse 1 svarer til en kædehastighed på 20 m/s.

Typen af skærebeskyttelsesbukser fortæller, hvilken del af benet, der beskyttes. Type A er almindelig til skærebeskyttende bukser til skovbrug – den forreste del af benet er her forsynet med skærebeskyttende materiale. Type A: beskytter til dels begge fødder, beskyttelsen begynder mere end 5 cm fra benets underside og slutter ca. 20 cm over skridtsømmen, griber 5 cm ind under indersiden af det højre ben og 5 cm ind under den yderste del af det venstre ben.

e.s. skærebeskyttende bukser er prisbelønnet med KWF Profi-mærket og FPA-godkendt. Kun arbejdsredskaber og beskyttelsestøj, der er blevet testet af Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik (et tilsynsråd for skovarbejde og udstyr til skovarbejde) tildeles dette mærke. De opfylder alle krav iht. moderne teknologi. Dertil hører også rentabilitet og standarder for arbejdssikkerhed, ergonomi og miljøvenlighed. Testningen omfatter tekniske målinger, feltforsøg i skoven og spørgsmål, der har med den praktiske brug at gøre. Ved positive tilbagemeldinger beslutter undersøgelsesudvalget, om de vil tildele produktet FPA-godkendelsen.

e.s. clima concept


Med e.s. clima concept vælger du det optimale varmeniveau afhængigt af fysisk aktivitet. e.s. funktionssokker sørger for skræddersyede løsninger til alle varmeniveauer.

ESD


Arbejdspladser, hvor der skal være beskyttelse mod statisk elektricitet, markeres som Electrostatic Protected Area (elektrostatisk beskyttet område) eller ESD-arbejdspladser. Med antistatisk udstyr, fx antistatisk arbejdstøj, ESD-sikkerhedssko forhindres statisk elektricitet, der typisk opstår som følge af gnidningselektricitet. Der angives for sådanne ESD-zoner en maksimalt tilladt statisk elektricitet iht. de gældende ESD-standarder. Dette skal tjene som beskyttelse mod statisk elektricitet, der kan beskadige eller ødelægge følsomme elektroniske komponenter. ESD-arbejds- og sikkerhedssko skal opfylde kravene iht. DIN EN 61340 med en lækmodstand fra > 100 kiloohm (1,0 x 10⁵ ohm) til < 35 megaohm (35 x 10⁷ ohm). EN 1149-5:2008 indeholder i forbindelse med EN 1149-3:2004 retningslinjer for sikkerhedsbeklædning, der beskytter mod statisk elektricitet.