Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

LexiconT400® stretch


STOR BEVÆGELSESFRIHED OG FULD KRAFT FREM!

T400® er et moderne elastomultiester fiber med fremragende reboundkvalitet. Stoffet er utroligt fleksible i alle retninger, der sikrer høj bevægelsesfrihed for brugeren. Et afslappet stretch stof for mere komfort, bevægelighed, utrolig god pasform og det sidder perfekt.

Tactel®


Tactel® er et PA-stof fra DuPont™ fremstillet på merylbasis, som er let, vindtæt og meget riv- og slidstærkt. Eftersom Tactel® er blødere end CORDURA® sikrer det en betydeligt bedre komfort.

Taslan®


Taslan® betegner alle de stoffer, hvis PA-fibre modificeres ved hjælp af damp. I processen udvider fibrene sig, tilføres mere volumen og bliver blødere. Samtidig bevares deres vind- og vandafvisende egenskaber og deres åndbarhed.

Teflon®


Tekstiler fra DuPont™ udstyret med Teflon® er meget smudsafvisende. Især beskytter de mod pletter, og de har en evne til at få vand og snavs til at prelle af. De er lette at holde og er duft- og farveneutrale. Stoffets luftgennemstrømning er stort set ikke begrænset, overflade og struktur ændrer sig ikke.

Thermolite®


Thermolite® fra DuPont er et klimamateriale af meget høj kvalitet. Det transporterer fugtigheden væk fra huden – din krop forbliver behageligt tør. samtidigt holder Thermolite® på kropsvarmen i de hule fibre, og varmetab forhindres.

Thinsulate®


Vattering af meget høj kvalitet, der isolerer og varmer ligesom dun og pels. De hule fibre er 40 gange tyndere end menneskehår og giver på grund af deres rørform en bedre isolering og meget lav vægt.

Det overbevisende resultat:

  • Optimal isolering
  • Sensationelt ringe fleecetykkelse
  • Åndbarhed
  • Meget behagelig hue af have p

Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..