Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

Lexicon BBomuld (CO)


– robust og behagelig fra naturens side

Naturmaterialet bomuld sikrer i sin naturlige form store fordele i form af høj komfort. Den bløde og behagelige overflade gør arbejdstøj af bomuld behageligt at have på for huden samtidig med, at det er utroligt slidstærkt og robust. Bomuld kan optage fugt på op til 20 % af sin egen vægt, uden at det føles fugtigt. Et rigtig hudvenligt tekstil, der især udmærker sig, når det bruges direkte på huden.

Bomuld-/Polyester-blanding


Blandingsstof forener naturens fordele med fordelene ved kunstfibre og gør det til et stærkt, behageligt stof, der er let at holde. Inden for arbejdsbeklædning findes der mange tekstiler bestående af bomuld og polyester. Fordelene ved bomuld under brug tilføres yderligere fordele med polyester, som gør tøjet lettere at holde og gør det til et tekstil, der er behageligt og robust på samme tid. Polybomuldsblandingen optager fugt takket være bomuldsfibrene. Indholdet af polyester sikrer samtidig en hurtig transport af denne fugtighed. Et større indhold af bomuld giver større rivstyrke, mens et større indhold af polyester giver en længere levetid for arbejdstøjet.

BGR 191 eller DGUV 112-191


Udløber 2014, nu DGUV-REGEL 112-191 eller Ö-Norm i Østrig

biocage® STABILITY & PROTECTION


Fod og materiale – beskyttet hele vejen rundt!

biocage® trækker det slidstærke PUR lag langt over sålekanten og beskytter på den måde pålideligt mod stød og slitage. På grund af perforeringen i siderne virker det feksible sålegitter samtidigt understøttende under rullebevægelsen, den absorberede energi nedbrydes bedre, og der opnås optimal dæmpning. biocage® omslutter ydersål og sko som en fuldstændig støbt – og derved særlig robust – enhed og opnår derved vedvarende kantfæste og sidestabilitet.

Biomex®- Protection


Biomex®- princippet er udviklet ud fra arbejdet med vandresko. Aksen i Biomex®- sko er skæv og følger dermed uhindret underbenets bevægelser. En kunststofkant med forskudte drejepunkter giver konstant stabilitet. Fodtøjet følger også knæets naturlige bevægelser, når du bøjer dig ned. Takket være dette fleksible skosystem følger skoen dine bevægelser, når du går.

Blandingsstoffer


Blandingsstoffer fremstilles af mindst to fibertyper (natur- og/eller kunstfibre). Målet med at kombinere to forskellige stoffer er, at fordelene fra begge stoffer forenes. Inden for arbejdstøj sammensættes bomuld og polyester ofte. Denne foretrukne blanding forener fordelene ved naturfibrene med fordelene ved de syntetiske fibre. Derfor bliver materialet stærkt, behageligt og let at holde. Blandinger af bomuld og polyester optager fugt godt, men afgiver den igen hurtigt bagefter. Et større indhold af bomuld giver stor slidstyrke, mens fordelene ved polyester ligger i den lange levetid.

bXeric® strength in motion


Ekstrem elastisk 4-vejs stretch-CORDURA® for høj komfort og slidbeskyttelse. Fleksibel med 4-vejs-stretch for stor bevægelsesfrihed. Strækbar i alle retninger med bXeric® ikke bare ren komfort, men i høj grad også en lang levetid. bXeric®-Vævet materiale virker stærkt vandafvisende på grund af dets særlige kombination af materiale og væveteknik.

bXeric® double weave


Der er blevet udført grundige afprøvninger, hvor slidstyrken, robustheden og tøjets levetid er blevet testet. bXeric® double weave har vist sig at holde 3 x længere end bomuld! Det stærke stof holder til at blive skrubbet op til 300.000 gange. Det har en ekstremt lang levetid, er slidstærkt og holder faconen - også når det udsættes for maksimal slitage. Pilling og fnuller forekommer stort set ikke! Sammenlignet med blandinger af bomuld og polyester giver sammensætningen af polyamid og elastan en væsentligt højere komfort. Stoffet er vandafvisende, hurtigttørrende og åndbart samtidig med, at det er let og fleksibelt.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..